Известие

Collapse
No announcement yet.

Споделете мнения и опит за спортно окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Споделете мнения и опит за спортно окачване

Здравейте колеги
    тези дни се замислих да си сложа спортни пружини,интересува ме,дали някой е бил със същите като тези или подобни и дали ефекта е добър,защото мисля да си запазя сотоковите амортисьорчета

http://shopix.bg/Sportni-prujini-FK-...97-146-FKAL001

Първоначално публикувано от as0s00 Покажи съобщение
    Здравейте колеги
    тези дни се замислих да си сложа спортни пружини,интересува ме,дали някой е бил със същите като тези или подобни и дали ефекта е добър,защото мисля да си запазя сотоковите амортисьорчета

http://shopix.bg/Sportni-prujini-FK-...97-146-FKAL001
    Скромното ми мнение е да си потърсиш пружини със амортисьори от КУ-ВЕ или ТИ - Ай и да си караш,
    Ефекта със стандартни амортисьори е временен!
    Ако имаш интерес драсни на Л.С. да те насоча!

Comment

Тая фирма е малко спорна за мен - имат си хубави чаркаляци, но имат и не дотам свестни (защото си лепят логото на китайски неща май...)
      В случая факта, че тия пружини нови струват колкото един употребяван "ейбах" на мен ми говори, че не стават... Аз бих си взел ейбах (или подобна доказана фирма - спарко, апекс, Х&Р...) втора ръка по-скоро.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
        Тая фирма е малко спорна за мен - имат си хубави чаркаляци, но имат и не дотам свестни (защото си лепят логото на китайски неща май...)
        В случая факта, че тия пружини нови струват колкото един употребяван "ейбах" на мен ми говори, че не стават... Аз бих си взел ейбах (или подобна доказана фирма - спарко, апекс, Х&Р...) втора ръка по-скоро.

колега,какво да ти кажа,и аз имам желание да сложа Д2 но нямам парите,търся някакъв компромисен вариант

Comment

Колега аз съм с спортни пружини (червени , марката е неизвестна за мен) . Не знам какво да ти кажа за тях . Единственият плюс според мен е стабилността на пътя и външният вид . А минусите са ,че вози много по твърдо и колата е по ниска .

Comment

Working...
          X